Inschrijven Abdijentocht Walk

16 km: Averbode – Herselt – Tongerlo

33 km: Tongerlo - Tongerlo

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. woensdag 17 mei)

Afstand

t.e.m. 17/05

Abdijentocht 16 km

€ 15

Abdijentocht 33 km       

€ 28

T-shirt

€ 15

Inwoners van Herselt (2230), Scherpenheuvel-Zichem (3270, 3271 en 3272) en Westerlo (2260) krijgen een korting van € 1 bij voorinschrijving.

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Met dit e-ticket kan je je borstnummer afhalen op donderdag 18 mei op de startlocatie:

 • 16km: vanaf 8u tot 11u aan de inschrijvingszone bij de ingang van Domein De Vijvers (Abdijstraat 5, Averbode)
 • 33km: vanaf 7u tot 9u aan de inschrijvingszone in de Sporta Spot Kempen (Geneinde 2, 2260 Tongerlo)

Deelnamepakket

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • 33km: 3 bevoorradingen onderweg incl. Foodmaker-maaltijd
 • 16km: 1 bevoorrading onderweg
 • Een heerlijke, fris getapte Tongerlo aan de finish voor elke deelnemer (+ 16 jaar)
 • Uitgebreide eindbevoorrading met koeken en sportdrank
 • Parcoursbeschrijving online
 • Sportinez-verzekering tijdens de looptocht
 •  

Shuttles

Voor de deelnemers aan de 16km zijn er shuttles voorzien tussen de start- en de finishlocatie. Deze shuttles worden gratis aangeboden maar de reservatie is verplicht en bindend.

Om de organisatie van dit transport zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie om bij inschrijving een tijdsslot te kiezen waarbinnen jullie gebruik willen maken van dit transport.

Gelieve het opgegeven uur goed te respecteren om wachttijden te voorkomen.

Uurschema shuttle:

 • Om vóór de start vanuit finishlocatie Tongerlo naar de start te gaan in Averbode (traject Tongerlo – Averbode): 7u, 7u30, 8u, 8u30, 9u, 9u30, 10u
 • Om na de finish in Tongerlo terug naar de startlocatie in Averbode te gaan (traject Tongerlo – Averbode): 11u, 12u, 13u, 15u, 15u30, 16u30, 17u, 17u30, 18u.


Laatste bus is voorzien om 18u!

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. donderdag 4 mei – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met donderdag 4 mei 23u59.

 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 18 mei en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

Daginschrijvingen

Afstanden

Tarief

Abdijentocht 16 km

€ 18

Abdijentocht 33 km

€ 31

T-Shirt

€ 15

OPGELET! Voor de 33 km zijn er GEEN daginschrijvingen!

Opgelet: kortingen bij voorinschrijving zijn niet geldig bij daginschrijvingen.

T-shirt

Bij je inschrijving kan je dit unieke Keytrade Bank Abdijentocht 2023 T-shirt bestellen voor slechts 15 euro. Opgelet: dit T-shirt is in beperkte oplage beschikbaar en wordt verkocht tot einde voorraad!

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Keytrade Bank Abdijentocht. Lees deze voorwaarden grondig na.