Inschrijven Abdijentocht Walk (donderdag 26 mei)

16km: Tongerlo – Averbode

35km: Averbode – Averbode

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. woensdag 25 mei 23u59 of zolang de voorraad strekt)

Afstand

Tarief (tot 25/05 – 23u59)

Tarief ter plaatse (26/05)

16 km

€ 15

€ 18

35 km

€ 28

€ 31

Abdijentocht T-shirt*

€ 12

€ 12

*Inclusief een pastamaaltijd onderweg voor de Abdijentocht Walk – 35km

Inwoners van Herselt (2230), Scherpenheuvel-Zichem (3270, 3271 et 3272) en Westerlo (2260) hebben recht op een korting van 1€ op hun inschrijving.

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Met dit e-ticket kan je je polsbandje afhalen op donderdag 26 mei op de startlocatie:

 • 16km: vanaf 7u30 tot 10u55 aan de inschrijvingszone in de Sporta Spot Kempen (Geneinde 2, 2260 Tongerlo)
 • 35km: vanaf 6u30 tot 8u55 aan de inschrijvingszone aan De Vijvers in Averbode.

Shuttles

Voor de deelnemers aan de 16km Walk zijn er shuttles voorzien tussen de start- en de finishlocatie. Deze shuttles worden gratis aangeboden maar de reservatie is verplicht en bindend.

Om de organisatie van dit transport zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie om bij inschrijving een tijdsslot te kiezen waarbinnen jullie gebruik willen maken van dit transport.

Gelieve het opgegeven uur goed te respecteren om wachttijden te voorkomen.

Uurschema shuttle:

 • Om vóór de start vanuit finishlocatie Averbode naar de start te gaan in Tongerlo (traject Averbode – Tongerlo): 7u, 7u30, 8u, 8u30, 9u, 9u30, 10u
 • Om na de finish in Averbode terug naar de startlocatie in Tongerlo te gaan (traject Averbode – Tongerlo): 11u, 12u, 13u, 15u, 15u30, 16u30, 17u, 17u30, 18u.


Laatste bus is voorzien om 18u!

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. donderdag 12 mei 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met donderdag 12 mei 23u59.

 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 26 mei en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Schrijf je groep online in

Deelnamepakket

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • 35km: 3 bevoorradingen onderweg, met een pastamaaltijd onderweg.
 • 16km: 1 bevoorrading onderweg
 • Een heerlijke, fris getapte Tongerlo aan de finish voor elke deelnemer (+ 16 jaar)
 • Uitgebreide eindbevoorrading met koeken en sportdrank
 • Parcoursbeschrijving online
 • Sportinez-verzekering tijdens de looptocht

Vrije start

Als wandelaar kan je op donderdag 26 mei vrij starten:

 • 16km: start in Tongerlo tussen 8u en 11u.
 • 35km: start in Averbode tussen 7u en 9u.


Er wordt geen startschot voorzien.

T-shirt

Bij je inschrijving kan je dit unieke Keytrade Bank Abdijentocht 2022 T-shirt bestellen voor slechts 12 euro. Opgelet: dit T-shirt is in beperkte oplage beschikbaar en wordt verkocht tot einde voorraad! 

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Keytrade Bank Abdijentocht. Lees deze voorwaarden grondig na.

Enkel na betaling van het inschrijvingsgeld is je deelname officieel bevestigd.